Friday, July 27, 2007

prima zi de lucru dupa Sfarsitul Lumii

Cum ar fi ca prima zi dupa Sfarsitul Lumii sa fie o zi obisnuita de luni in care trebuie sa incepi munca / truda / chinul din nou? O sa spuneti ca bat campii din pricina caldurii, dar va asigur ca cel putin de cateva ori pana acum s-a intamplat chiar asa. Amintesc aici de milenaristii care si-a pus toate sperantele in anul de gratie 1000. Renuntasera la viata de familie, la averi, la ranguri si titluri nobiliare (in caz ca le aveau) doar ca sa prinda un loc mai in fata la Judecata de Apoi. Imi inchipui ce dezamagiti au fost sa vada ca Sfarsitul se amanase si ca pe 1 ianuarie 1000 lumea a continuat sa fie asa cum o stiau.

Am priceput ce vroia sa zica Stanislaw Lem cu butada lui: "Nu sperati prea multe de la Sfarsitul Lumii", si, drept urmare, imi pun toate sperantele in acest Sfarsit de Saptamana care sta sa inceapa. Chit ca dupa urmeaza o noua zi de luni, ziua urgiei, dar deocamdata ma fac ca nu stiu nimic despre asta.

2 comments:

Juggernaut said...

"Evadatule" sunt convins ca acest film te va da pe spate :

http://schimbarea.blogspot.com/2007/07/religiile-mijloc-de-manipulare-al.html

daca vrei iti dau continuarea lui despre sistemulbancar monial... religia si bancile, Boaz si Joachin...

Anonymous said...

senzatia asta o au sinucigasii salvati de la moarte. Au pus punct. Si dintr-o data se trezesc ca trebuie sa o ia de la capat.