Friday, June 1, 2007

schimbari de meniu

Din ce in ce mai multe produse cosmetice folosesc ingrediente alimentare. Exista de pilda o crema de fata cu iaurt (Nivea pare-mi-se), masca cu cereale si grau decorticat, sampon cu extract de fructe exotice si lista va continua sa se mareasca cu siguranta.

In egala masura, din ce in ce mai multe produse alimentare au gust si compozitie de cosmetice (exista si cazuri in care gustul e de crema de ghete dar deocamdata sunt neglijabile).

In timp, tendintele se vor accentua in asa fel incat se vor produce schimbari majore in meniuri. Ni se vor servi ca antreuri fonduri de ten sensibil, ca salata o masca hranitoare cu extract de castraveti si drept deserturi delicioasele creme de noapte cu bucati suculente de mango si fructul pasiunii.
Bon appetit!

P.S. pentru ca am ajuns cu intreprinderea noastra pe taramuri culinare, in postul urmator vom vorbi despre inclinatia inexplicabila a chelnerilor pentru diminutive: "salatica, ciorbica, cafeluta, vinisor" si multe altele. A bien tot!

6 comments:

Anonymous said...

am ris la cosmeticele-alimente, stii ca ai ceva dreptate?

si cunoastem expresia "ciorbita vine in 2 minutzele" - ca si cum cele 2 minutzele are fi mai scurte decit 2 minute :))

duty and the beast said...

cel mai tare e smantanica... buna observatia ta si cu timpu' diminutivat... chelnerii stiu ca e o dimensiune care se comprima in anumite conditii. ie baieti destepti.

Anonymous said...

mie-mi plac chelnerii, mai ales ca am facut si eu asta o vara intreaga intr-un restaurant de pe litoral, desi inca nu prinsesem faza cu diminutivele :p

duty and the beast said...

trebuia sa zici am facut asta intr-o varutza :0.

unii chelneri sunt f pitoresti.

Anonymous said...

din pmdv nu vad de ce ar fi o problema...

duty and the beast said...

pt claudiu.
sigur, nu e neaparat o problema. cu o conditie: sa cumperi de-ale gurii de la raionul de cosmetice si viceversa.